Notícies

El cicle de concerts ‘Música a la Llum’ de Bankia arranca en l’Alqueria Julià-Casa de la Música

12 març, 2021

Impulsat per Bankia, l’Institut Valencià de Cultura i la FSMCV, constarà d’un cicle de 15 concerts de grups de xicotet format pertanyents a societats musicals federades.

El cicle de concerts ‘Música a la Llum – Concerts a la Casa de la Música’, organitzada per Bankia, amb la col·laboració de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i l’Institut Valencià de Cultura (IVC), arrancarà aquest dissabte 13 de març en l’Alqueria Julià-Casa de la Música.

El ‘Quartet de Saxòfons Jronos’ de la Societat Musical i Recreativa Lliura i Casino Carcaixentí serà l’encarregat d’obrir el teló d’aquest cicle de 15 concerts que se celebraran en la nova seu de la FSMCV, amb la participació de grups de xicotet format pertanyents a societats musicals federades.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del programa ‘Bankia escolta València’ al costat d’altres com el ‘Cicle de concerts Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana’, el ‘Festival Bankia d’Orquestres’, o el programa de beques dirigit als alumnes de les escoles de música de la FSMCV.

Cada concert estarà dotat amb 1.000 euros per a cada societat musical participant i se celebraran en l’Alqueria Julià-Casa de la Música, nova seu de la Federació de Societats musicals de la Comunitat Valenciana cedida per Bankia. El cicle tindrà lloc entre el 29 de gener i el 21 de maig de 2021.

Aquest nou projecte té com a finalitat estimular les formacions de xicotet format de les societats musicals, dotar d’una programació cultural estable a la ‘Alqueria Julià-Casa de la Música’, obrir aquesta nova seu de la FSMCV a totes les societats musicals, així com recuperar el patrimoni musical valencià, entre altres.

« Notícia anterior

Bankia llança la campanya de concerts ‘Música a la Llum’ en l'Alqueria Julià - Casa de la Música

Notícia següent »

El programa ‘Bankia Escolta València’ llança nous projectes en 2021 per a mitigar l'impacte de la pandèmia en les societats musicals